Assalamualaikum Dearest Reader[s]

Friday, 22 May 2015

Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea


Assalamualaikum warahmatullah. Nak join segmen ni lah. Hehe. Sementara tengah free ni. First time join segmen dari Nad :) Tarikh akhir : 8 Jun 2015. 

1. Kenapa memilih untuk menggunakan URL blog ini?
2. Kenapa terjebak dalam dunia blogging?

1. URL blog ini ialah pendambacinta-mu.blogspot.com. ‘Mu’ stands for Allah. Because the purpose of our life in this world is the only to worship our God (Allah The Almighty) and to be the good caliph to this world. Bersesuaian dengan Motto : Seeking for Allah’s forgiveness and pleasure. Sebelum ni, URL aku lain. Tapi atas sebab pernah dihack, aku pun buatlah URL blog yang baru. Sedih jugak sebenarnya sebab aku hampir patah semangat untuk teruskan berblogging. Atas semangat dan dorongan teman blogger, I started from zero and Alhamdulillah blog ni dah mencecah usia 4 tahun bermula dari tahun 2012 hingga sekarang.

2. Why I involved in this world of blogging? And perhaps for the first time, I do blogging as to fulfill my leisure time after my SPM examination and my friends’ suggestion. Plus for me, blog is the best place for me to express my feelings, opinions and words of wisdom after Facebook and Twitter, as I had dreamt once to be a writer :) So, this is the answer for this question.
 

4 comments:

  1. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  2. Blogwalking here from the same segmen :)

    http://cikbungas.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking sini.. Datang dari segmen yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  4. terbaikk ..datang dari segmen sama jugakkk

    http://bloggerjantan.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete